Bändikämpät
TiliKonsilo - Taloushallinnon järkivalintoja rennolla meiningillä

Asiantuntijapalvelut.

Yrityksen perustaminen

Autamme sinua liiketoimintasi kaikissa vaiheissa yrityksen perustamisesta lähtien. Onhan liiketoiminnan aloittaminen yksi ihmisen suurimmista päätöksistä. Jätä siis rutiinit ja paperityöt meidän huoleksemme, niin ehdit itse keskittyä siihen, mikä tuottaa yrityksellesi rahaa.

Neuvontapalvelut

Tarjoamme neuvontapalveluita joko itse tuotettuna tai kumppaniverkoston avulla. Olemme olleet mukana useissa yritystoiminnan muutostilanteissa ja toteuttaneet kymmeniä yritys- ja liiketoimintakauppoja, yritysrakenteiden muutoksia ja sukupolven vaihdoksia. Neuvomme yrittäjiä viikoittain mm:

Talouspäällikköpalvelut

Talouspäällikköpalvelut on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on tarvetta talouspäällikölle, mutta ei halua, mahdollisuutta tai tarvetta palkata sellaista kokopäiväiseksi.

Talouspäällikköpalvelumme joustavat tarpeen mukaan, ja palvelusisältö määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelu voi kestää määräajan tai jatkua toistaiseksi esim. 1-5pv/kk. 

Vuokratalouspäällikön vastuuseen kuuluu yrityksen talouden kokonaisvaltaisen haltuunoton lisäksi mm:

Yritysjärjestelyt

TiliKonsilon emoyhtiö Konsilo Oy on liiketoiminnan kehittämiseen, yritysjärjestelyihin ja yrityssparraukseen erikoistunut yhtiö. Olemme olleet mukana useissa yritysjärjestelyissä, hankkineet asiakasyrityksillemme pääomaa ja resursseja, sekä linkittäneet yhteen sopivia yrityksiä ja tekijöitä.

Konsilon taustalla on vuosikymmenien kokemus ja osaaminen erilaisten yritysjärjestelyjen tekemisestä ja rahoituksen hankkimisesta. Olemme olleet mukana kehittämässä kansainvälistä liiketoimintaa mm. Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa useiden eri yritysten kanssa. Tavoitteenamme on jakaa kokemuksemme ja osaamisemme yritysten kehittämisessä ja muutostiloissa sekä myydä, ostaa ja yhdistää yrityksiä.

Olemme toteuttaneet viimeisen 20 vuoden aikana mm. seuraavia toimeksiantoja. 

Pyydä tarjous.

    toteutus Mainostoimisto Adbar