Bändikämpät
TiliKonsilo - Taloushallinnon järkivalintoja rennolla meiningillä

Palvelut yrittäjille.

Hoidamme puolestasi yrityksesi taloushallinnon niin saat itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Yrittäjäpalvelumme kattavat mm. seuraavat palvelut:

TiliKonsilossa kaikki taloushallinnon palvelut hoidetaan ammattitaidolla ja ajanmukaisilla sekä sujuvan työnjaon mahdollistavilla sovelluksilla. Asiakkaanamme saat aina oman nimetyn kirjanpitäjän ja palkanlaskijan hoitamaan yrityksesi talousasioita. Asiointi on vaivatonta ja sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikissa palveluissa otetaan huomioon jokaisen asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet.

Kuukausittaisten rutiinien lisäksi huolehdimme myös kaikista vuosittaisista lakisääteisistä velvoitteista kuten mm. viranomaisilmoitusten tekemisestä sekä tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimisesta.

Tunnemme laajasti eri alojen työehtosopimukset ja osaamme myös tulkita niitä. Pystymme vastaamaan muutamasta työntekijästä aina useita kymmeniä työllistävien yritysten tarpeisiin ja palkanlaskentapalvelun sisältö ja laajuus päätetään aina asiakaskohtaisesti. Asiakas saa meiltä aina henkilökohtaista palvelua ja yhteydenpito sujuu niin kasvotusten kuin etätyökaluja (mm. Whatsapp, Teams, Sharepoint) hyödyntäen.

Pyydä tarjous.

    toteutus Mainostoimisto Adbar