Bändikämpät
TiliKonsilo - Taloushallinnon järkivalintoja rennolla meiningillä

Referenssit.

FC Haka

fchaka.fi

FC Haka on vuonna 1934 perustettu valkeakoskelainen jalkapalloseura, joka pelaa ottelunsa Tehtaan kentällä. FC Haka on yksi Suomen menestyneimpiä seuroja ja pitää hallussaan kotimaisen pääsarjan maratontaulukon toista sijaa.

Yhteistyö TiliKonsilon kanssa on yhteistyön alusta lähtien ollut hyvin mutkatonta. Heillä on hyvä kokemus ja osaaminen toimialasta jolla toimimme ja saamme nopeasti apua niin kirjanpidon, palkanlaskennan kuin verotuksen kysymyksissä, jolloin me itse voimme keskittyä urheiluliiketoiminnan harjoittamiseen ja kehittämiseen.

– Olli Huttunen, toimitusjohtaja

ResMarine

resmarine.fi

ResMarine on raumalainen teline- ja sääsuojapalveluja rakentamiseen ja erityisesti meri ja -telakkateollisuudelle tuottava yritys.

Toimialamme on hyvin syklistä ja TiliKonsilo on erinomaisesti mukautunut tarpeisiimme tilanteessa kuin tilanteessa. Erityisesti TiliKonsilon palkkahallinnon palvelut ovat toimineet meillä erinomaisesti varsinkin kun ottaa huomioon useat eri toimialat ja TES:t joilla toimimme sekä jatkuvat muutokset henkilöstömme määrässä.

– Timo Kallio, toimitusjohtaja

ÖGA - Pieni kirurginen silmäsairaala

oga.fi

Pieni kirurginen silmäsairaala ÖGA on tamperelaisen silmäkirurgin ja silmätautien erikoislääkärin, Tero Pajarin, unelma täysin uudenlaisesta silmäsairaalasta. Sairaala on pieni ja lämminhenkinen silmähoidon yksikkö, missä asiakas on kaiken toiminnan keskiössä. ÖGA erottuu suurista kilpailijoistaan inhimillisyydellä ja ketteryydellä. Suurten laitosten ongelmana on viedä tehokkuus äärimmilleen. Hallinto kasvaa isoksi, laitteistoja käytetään aivan liian pitkään ja ihminen siellä kaiken keskellä tuntuu katoavan. ÖGA haluaa tehdä asiat toisin.

TiliKonsilolle silmäterveydenhoito oli yhteistyön alussa uutta, mutta he ovat päässeet hyvin kärryille. TiliKonsilolla on selkeät vastuuhenkilöjaot ja yhteyden saa nopeasti aina tarvittaessa!

– Tero Pajari, yrittäjä

Kukka & Hautauspalvelu Laakso

kukkapalvelulaakso.fi

Kukka & Hautauspalvelu Laakso tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kukkakauppa- ja hautaustoimistopalveluita. Valikoimassa on lisäksi myös esimerkiksi tuliaisiksi sopivia lahjatavara- ja sisustustuotteita. Yrittäjä Hanna Hevonoja valittiin vuonna 2013 Viialan Vuoden yrittäjäksi. Hän on halunnut kehittää liikettä jatkuvasti ja ottanut mm. sähköisen taloushallinnon käyttöön.

TiliKonsilolta saa aina nopeat vastaukset ja tavoitettavuus on hyvä. Sähkoiseen taloushallintoon siirtyessä olen saanut runsaasti apuja vaikka välillä olenkin niin kuutamolla. Ja jos kirjanpitäjä ei jotain ole heti tiennyt on hän ottanut siitä selvää. Auttavainen.

– Hanna Hevonoja, yrittäjä

Koulutettu hieroja Satu Ursin

hierojasatuursin.fi

Satu Ursin palveluvalikoimaan kuuluu sekä klassinen hieronta että urheiluhierontapalvelut ja kuumakivihoidot.

Asiointi on nopeaa ja helppoa, sähköpostitse saan vastauksen nopeasti ja kaikkia askarruttavia asioita voi aina kysyä. Kirjanpitäjä on nopeasti tavoitettavissa ja saan ammattitaitoista ja iloista asiakaspalvelua!

– Satu Ursin, yrittäjä

toteutus Mainostoimisto Adbar